Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-07@11:26:10 GMT

تمایل وزیر علوم سوریه برای انتقال فناوری از ایران

تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۷۴۵۱۰

تمایل وزیر علوم سوریه برای انتقال فناوری از ایران

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری فارس، سردار سرتیپ پاسدار قاسم تقی‌زاده رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر در رأس هیأتی با سفر به سوریه و حضور در دمشق با بسام ابراهیم وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی سوریه دیدار و گفتگو کرد.

سردار قاسم تقی‌زاده با اشاره به روابط دو کشور و برنامه های مختلف همکاری های علمی، فرهنگی و پژوهشی، بر آمادگی ایران برای ارائه هر چه بیشتر در این زمینه تاکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر پیشرفت های ایران در زمینه هوش مصنوعی، نانوتکنولوژی، محیط زیست، صنایع دارویی و شیمیایی، ماهواره و فناوری های نظامی، خودکفایی و تامین نیازهای داخلی خود را تشریح کرد.

بسام ابراهیم وزیر آموزش عالی و تحقیقات علمی سوریه بر تمایل کشورش برای تقویت روابط علمی مشترک نسبت به افزایش بورسیه تحصیلی، برگزاری سمینارها و کنفرانس های علمی و تبادل تجربیات، ایده ها و تحقیقات مشترک تاکید کرد.

وی به اهمیت بهره‌مندی از تجربیات علمی و فناوری متعلق به دانشگاه صنعتی مالک اشتر و مراکز تحقیقاتی ایران و تلاش در زمینه انتقال فناوری به دانشگاه های سوریه اشاره کرد.

وزیر علوم سوریه همچنین بر اهمیت فعال‌سازی تفاهم‌نامه‌ های امضا شده میان دو طرف و گسترش آن‌ها برای تأمین منافع متقابل و احداث آزمایشگاه‌های علمی- تحقیقاتی و تبادل سفرها و دیدارهای کوتاه میان محققان تاکید کرد.

در پایان راه‌های ارتقای همکاری‌ های علمی و فناوری دو کشور مورد بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: دانشگاه مالک اشتر انتقال فناوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۷۴۵۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!

ایتنا - شرکت های مخابراتی و فناوری ژاپن در حال آزمایش نسل جدید اینترنت پرسرعت موسوم به 6G هستند که گفته می شود می تواند ۵۰۰ برابر سریع‌تر از اینترنت 5G باشد.
اپراتور مخابراتی ان.تی.تی و شرکت های دوکومو، ان.ای.سی و فوجیتسو با همکاری یکدیگر، موفق به توسعه یک دستگاه آزمایشی 6G شده‌اند که می‌تواند داده‌ها را با سرعت باور نکردنی ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه انتقال دهد.

این سرعت نزدیک به ۱۰ برابر اوج سرعت نسل پنجم اینترنت یا 5G و حدود ۵۰۰ برابر سریع تر از متوسط سرعت دریافتی یک گوشی هوشمند 5G است.

به طور مثال، با این سرعت می توان معادل ۸ تا ۹ فیلم سینمایی با کیفیت متوسط نتفلیکس را در هر ثانیه دریافت یا ارسال کرد!

تیم تحقیقاتی ژاپنی برای دستیابی به این موفقیت، از باندهای فرکانس بسیار بالای ۱۰۰ تا ۳۰۰ گیگاهرتزی استفاده کرده‌اند. این امر باعث افزایش چشمگیر ظرفیت و پهنای باند در مقایسه با نسل‌های قبلی اینترنت شده است.

کارشناسان معتقدند چنین سرعت انتقال داده باورنکردنی می تواند در زمینه های مختلفی از جمله دریافت ویدیوهای با کیفیت بالا، مدیریت ارتباطات بین خودروهای خودران و حتی برقراری ارتباط با دستگاه های فضایی موثر واقع شود.

 

سرعت ۱۰۰ گیگابیتی 6G نه تنها دستاورد شگفت‌انگیزی در زمینه انتقال داده است، بلکه از نظر افزایش ظرفیت شبکه نیز یک گام به جلو محسوب می شود. این بدان معنا است که تعداد بیشتری دستگاه می‌توانند همزمان به اینترنت متصل شوند.

البته باید توجه داشت که سرعت های گزارش شده حداکثری هستند و رسیدن به چنین سرعت هایی در محیط‌های واقعی نیازمند زیرساخت های پیشرفته سخت افزاری و نرم افزاری است.

اما به گفته متخصصان، با گذشت زمان و توسعه فناوری، ابعاد و هزینه های فناوری 6G نیز کاهش خواهد یافت و استفاده گسترده از آن امکان پذیر می شود.

دیگر خبرها

  • آغازهمایش بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در اصفهان
  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به قم سفر کرد
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!