Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه دمشق و دانشگاه مالک اشترِ وزارت دفاع با هدف توسعه همکاری‌های آموزشی علوم و فناوری‌های نوین، در چارچوب منافع متقابل دو کشور به امضا رسید.

سردار تقی زاده رئیس دانشگاه مالک اشتر در این مراسم با تأکید بر این نکته که در زمینه تقویت روابط اجتماعی و علمی دو کشور کمتر کار شده و با توجه به ظرفیت‌های علمی - تحقیقاتی موجود، نیاز است تا سطح همکاری‌ها ارتقاء پیداکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه مالک اشتر درباره بند‌های این تفاهم‌نامه عنوان کرد که در این تفاهم مشترک، علاوه بر همکاری‌های آموزشی و تحصیلات تکمیلی، توسعه زمینه­‌های پژوهشی و تحقیقاتی میان دو کشور در دستور کار قرار دارد و آماده ارائه خدمات علمی به دانشجویان سوری هستیم. در این دانشگاه برای دانشجویان سوری پروژه‌های تحقیقاتی بر اساس نیاز و مسائل کشور سوریه تعریف می‌شود و بر همین اساس آموزش می‌بینند.

 بصام ابراهیم وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی سوریه نیز با اعلام مسرت از حضور در یکی از مهم‌ترین مراکز علمی ایران، خاطر نشان کرد: ایران نقش بسیار تعیین کننده، موثر و همه جانبه‌ای در جنگ سوریه و مقابله با تروریسم بین المللی داشته است. دانشگاه مالک اشتر دارای ویژگی‌های منحصر به فردی است و این دیدار نقطه‌ی عطفی در روابط علمی و پژوهشی دو کشور محسوب می‌شود.

یسار عابدین رئیس دانشگاه دمشق نیز در بخشی از این مراسم ابراز امیدواری کرد:انشاء الله در آینده روابط دوجانبه و همکاری‌های علمی خوبی در زمینه فعالیت‌های پژوهشی- تحقیقاتی و مدارک مشترک ایجاد شود.

پس از تصویب تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه مالک اشتر و دانشگاه دمشق، دکتر بصام ابراهیم وزیر آموزش عالی و پژوهش‌های علمی سوریه؛ دکتر یسار عابدین رئیس دانشگاه دمشق؛ مدیر روابط بین الملل و فرهنگی وزارت آموزش عالی به همراه دکتر شفیق دیوب سفیر سوریه در تهران به منظور آشنایی بیشتر با وضعیت دانشگاه مالک اشتر از بخش‌های مختلف آن بازدید کردند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت دفاع دانشگاه مالک اشتر تفاهم نامه همکاری دانشگاه مالک اشتر رئیس دانشگاه دانشگاه دمشق دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۴۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط عمومی وزارت علوم، لبناخمیس مهدی رئیس هیئت عالی رتبه وزارت علوم کشور عراق و هیئت همراه به منظور گسترش همکاری‌های علمی، پژوهشی، برپایی تورهای مشترک فناوری و برگزاری نمایشگاه‌های توانمندی‌های فناورانه ایران در کشور عراق از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران و واحدهای فناور آن بازدید کردند.

در این جلسه حسن زمانیان به سابقه همکاری‌های فرهنگی و علمی دو کشور اشاره و گفت: وجود اشتراکات مذهبی، تاریخی، فرهنگی و علمی دو کشور ایجاب می‌کند که گسترش همکاری و تعامل در زمینه‌های مختلف علمی افزایش یابد.

معاون وزیرعلوم و رئیس سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران ضمن اشاره به تحصیل دانشجویان دکترای پژوهشی دارای طرح پژوهشی تقاضا محور بیان داشت: این سازمان آمادگی خود را جهت پذیرش دانشجوی دکترای پژوهش محور از کشور عراق اعلام می‌دارد.

در ادامه لبنا خمیس مهدی گفت: سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران با فضای بزرگ، پژوهشکده‌های نوین و دانشمندان گرانقدر، نقشی بزرگ در گسترش و رشد علمی ایفا کرده است. امیدواریم بتوانیم با گسترش روابط با چنین سازمانی، از تجربیات آن در کشور عراق استفاده کنیم و دانشجویان و استادان ما با حضور در این مرکز با نوین ترین دستاوردهای علمی آشنا شوند.

رئیس هیئت عالی رتبه وزارت علوم عراق ضمن بیان امتیازات ویژه سفر خود به ایران اظهار داشت: به لطف الهی، امروز دیداری بسیار ارزشمند و مفید به همراه هیئت وزارت آموزش عالی و پژوهش‌های علمی عراق از سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران داشتیم و برای اولین بار است که چنین مرکز بزرگ علمی و پژوهشی را مشاهده می‌کنم و دیدگاه جدیدتری نسبت به ایران پیدا کردم.

وی با اشاره به توانمندی‌های سازمان با وجود ۹ پژوهشکده بیان داشت: سازمان با دستاوردهای گوناگون و فعالیت‌های علمی گسترده توانسته است در منطقه تعاملات خوبی را ایجاد کند و کشور عراق نیز تمایل دارد در زمینه‌های تحقیقاتی و طرح‌های کلان به ثمر رسیده همکاری و مشارکت داشته باشد.

لبنا خمیس مهدی گفت: پارک علم و فناوری عراق در سال گذشته افتتاح شده است و می‌توان از تور فناوری و برپایی نمایشگاه توانمندی شرکت‌های ایرانی جهت تعاملات علمی و فناورانه بین پارک علم و فناوری جمهوری اسلامی ایران و عراق استفاده کرد.

در پایان این دیدار معاون پژوهش و توسعه وزرت علوم عراق و هیئت همراه از پژوهشکده برق و فناوری اطلاعات، مهندسی پزشکی، آزمایشگاه‌های تخصصی بانک‌های سویه‌های خون، سایت ماهواره و چند واحد فناور سازمان که در زمینه‌های تجهیزات پزشکی و قطعات هوایی فعالیت داشتند، بازدید کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همکاری‌های کشاورزی ایران و تاجیکستان گسترش می‌یابد
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری‌ میان کاخ گلستان و پژوهشگاه میراث فرهنگی
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه آزاد کرمانشاه با شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب