Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌‌به گزارش حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، «ابوطالب شفقت» رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر صبح امروز در مراسمی که به‌منظور گرامیداشت یاد و خاطره شهید مصطفی چمران در این دانشگاه برگزار شد، با بیان اینکه واژه «بسیج» مقدس است، اظهار کرد: بسیج فعالانه در تمامی صحنه‌ها حضور دارد و آخرین فعالیت بسیج دانشگاه مالک اشتر جمع‌آوری کمک‌های مومنانه و توزیع بین نیازمندان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در مراسم تشییع پیکر سردار شهید قاسم سلیمانی گفت: مردم در این مراسم به استکبار هشدار دادند که با ترور سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی سقوط خود را سرعت بخشیده‌اید.

شفقت در خصوص شخصیت شهید چمران نیز عنوان کرد: شهید مصطفی چمران یک رزمنده، نظامی، بسیجی و وزیر دفاع بود و ما باید از رفتار او الگو بگیریم. ما باید بدانیم که شهدا با چه سختی‌هایی این انقلاب را به ثمر رساندند و آن را به ما سپردند.

بیشتر بخوانید

امضاء تفاهم نامه همکاری دانشگاه صنعتی مالک اشتر وزارت دفاع و شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره )

وی در ادامه با بیان اینکه امروز نام دانشگاه مالک اشتر به دلیل محدودیت‌ها در رسانه‌های کشور مطرح نیست، افزود: امروز دانشگاه مالک اشتر در سطح نیرو‌های مسلح شناخته شده است و همه محصولات راهبردی که در صحنه نبرد به‌کارگیری می‌شود، فناوری‌های آن‌ها در این دانشگاه تولید شده است.

رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر گفت: امروز اگر تفکر بسیجی، نوآوری و خلاقیت داشته باشیم، می‌توانیم سرعت بیشتری به دستاورد‌های تحقیقاتی خودمان بدهیم و سقوط استکبار جهانی را بیشتر از این شتاب ببخشیم.

وی همچنین با اشاره به آشوب‌های آمریکا و اروپا بیان کرد: در حوادث اخیر می‌بینیم که نماد‌های استکبار یکی پس از دیگری در این کشور‌ها به پایین کشیده می‌شود؛ حوادث آمریکا و اروپا نشان‌دهنده سقوط استکبار است.

رئیس دانشگاه صنعتی مالک اشتر با بیان اینکه مطمئناً حضور شما در صحنه‌های پژوهشی تأثیرگذار خواهد بود، تأکید کرد: ما باید کاری کنیم که تولیدکننده علم اول باشیم؛ زیرا در چنین شرایطی می‌توانیم سیطره ۲۰۰ ساله استکبار بر علم را از بین ببریم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت دفاع دانشگاه مالک اشتر شهید چمران دانشگاه صنعتی مالک اشتر دانشگاه مالک اشتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۸۷۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از تک کرانچ، دولت جو بایدن به دنبال تأمین بودجه‌ای است که با استفاده از دوقلو‌های دیجیتالی، تولید نیمه هادی‌ها را بهبود می‌بخشد.

دوقلو‌های دیجیتال مدل‌های مجازی هستند که برای آزمایش و بهینه سازی اشیاء و سیستم‌های فیزیکی استفاده می‌شوند. به عنوان مثال، خودروسازان به دنبال استفاده از دوقلو‌های دیجیتالی کارخانه‌های خود هستند تا فرآیند‌های جدید تولید را بدون ایجاد اختلال در تولید آزمایش کنند.

دولت بایدن اعلام کرد درخواست‌هایی را برای آنچه که پیش بینی می‌کند در مجموع ۲۸۵ میلیون دلار هزینه ببرد برای کار‌هایی که شامل تحقیق در زمینه توسعه دوقلو دیجیتال نیمه هادی، ساخت و پشتیبانی از امکانات ترکیبی فیزیکی/دیجیتالی، پروژه‌های نمایشی صنعت، آموزش نیروی کار و بهره برداری از مؤسسه جدید ساخت تراشه آمریکا است، بپذیرد.

لوری ای. لوکاسیو، معاون وزیر بازرگانی برای استاندارد‌ها و فناوری و مدیر مؤسسه ملی استاندارد و فناوری روز یکشنبه در یک نشست مطبوعاتی گفت که دوقلو‌های دیجیتال می‌توانند هزینه‌های توسعه و ساخت تراشه را کاهش دهند، در حالی که فرآیند‌های مشارکتی بیشتری را در مورد طراحی و توسعه تراشه ممکن می‌سازند.

لوکاسیو گفت: در حال حاضر، هیچ کشوری در مقیاس مورد نیاز سرمایه‌گذاری نکرده به موفقیت توانسته است صنعت را به گونه‌ای یکپارچه کند که پتانسیل عظیم فناوری دوقلو‌های دیجیتال را برای کشف‌های نوآورانه آزاد کند.

این تأمین مالی بخشی از قانون تراشه و علم ۲۰۲۲ (CHIPS and Science Act of ۲۰۲۲) است. این قانون یک لایحه ۲۸۰ میلیارد دلاری دارد که شامل ۵۲.۷ میلیارد دلار برای افزایش تولید داخلی نیمه‌رسانا‌هاست. در آن زمان، بایدن
خاطرنشان کرد که ایالات متحده از تولید ۴۰ درصد نیمه هادی‌ها در سراسر جهان به کمتر از ۱۰ درصد رسیده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۳ تولید علم سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی در جهان
  • ایران آمادگی بورس تحصیلی دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا را دارد
  • افزایش تولید نیمه هادی‌ها با استفاده از دوقلو‌های دیجیتال
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • آیین تشییع و خاکسپاری شهید گمنام دوران دفاع مقدس در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت
  • ۲۰ شرکت برتر تولید کننده تسلیحات نظامی در سال ۲۰۲۴؛ از Rheinmetall تا Leonardo
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • تشییع شهید گمنام عملیات خیبر در پارک فناوری نفت باقرشهر
  • پیکر مطهر شهید تازه تفحص عملیات «خیبر» در باقرشهر تشییع شد
  • گزارش تصویری | تشییع شهید گمنام در پارک فناوری و نوآوری صنعت نفت