Web Analytics Made Easy - Statcounter

آئین افتتاح مجتمع بزرگ آموزشی، پژوهشی دانشگاه صنعتی مالک اشتر و بهره‌برداری از سرای دانشجوئی ۴۰۰ نفره این دانشگاه، با حضور دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و امیر سرتیپ حاتمی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، برگزار و از ۱۰دستاورد فناورانه رونمائی شد.

به گزارش گروه آموزش خبرگزاری برنا، مجتمع آموزشی، پژوهشی جدید دانشگاه صنعتی مالک اشتر در ۱۲ طبقه به مساحت ۲۷۰۰۰ متر مربع مجهز به فضاهای آموزشی و پژوهشی استاندارد، شامل کلاس های هوشمند، آزمایشگاههای فناورانه و کارگاههای صنعتی و نمایشگاه دائمی جهت بهره برداری دانشجویان این دانشگاه افتتاح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم دستاوردهای فناورانه در حوزه های مواد پیشرفته، میکروالکترونیک، سامانه های تأمین اکسیژن و روش های نوین ساخت و شکل دهی سه بعدی و تعداد دیگری از طرحهای پژوهشی با رویکرد خود اتکائی در تأمین مواد اولیه محصولات کلیدی و حساس و خنثی سازی اثرات تحریم ها در صنعت کشور رونمائی شد.

در ادامه با حضور وزرای علوم و دفاع، سرای دانشجوئی جدید با ظرفیت و استعداد ۴۰۰ نفر دارای امکانات کامل رفاهی و ورزشی مورد بهره برداری قرار گرفت.

در این مراسم دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با تقدیر از تلاش های علمی دانشگاه صنعتی مالک اشتر تأکید کرد: ما همواره بر مأموریت محور بودن دانشگاه ها به خصوص در حوزه صنعتی تأکید داریم و دانشگاه مالک اشتر از جمله دانشگاه هایی است که با این رویکرد کمک شایانی به بخش دفاعی وهمچنین سایر صنایع کشور نموده است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح نیز در این مراسم با تأکید بر نقش مهم دانشگاه صنعتی مالک اشتر در تأمین نیروی انسانی متخصص و رفع موانع علمی و پژوهشی سازمان های صنعتی گفت: این دانشگاه نقش مهمی در شناسائی تهدیدات فناورانه و راههای مقابله با آنها دارد و تا کنون توانسته بسیاری از گلوگاههای تحریمی را شناسائی و راه حل های عالمانه ارائه نماید و موجب افزایش توان بازدارندگی شود.

وی افزود: به حمدالله در این دانشگاه برخی دروس ویژه که برای کارشناسان مهندسی کاربردی است به صورت اختصاصی تدریس می شود که نشان از ایفای نقش مناسب علمی دانشگاه مالک اشتر در حوزه صنعتی کشور دارد.

امیر سرتیپ حاتمی، دانشگاه مالک اشتر را پشتوانه علمی و فنی برای صنعت دفاعی دانست و افزود: این دانشگاه علاوه بر تأمین نیازهای علمی و پژوهشی صنعت، توانسته در حوزه غیردفاعی از قبیل صنعت خودرو سازی و تجهیزات پزشکی و رفع نیازهای دانشی کشور نقش مؤثری داشته باشد.

دانشگاه صنعتی مالک اشتر با مأموریت رفع نیازهای صنعتی کشور در قالب ۳۰ دانشکده و پژوهشکده و ۹۰ مرکز پژوهشی بر اساس قوانین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با کادر علمی مجرب و آزمایشگاههای مجهز، نسبت به پرورش نیروی انسانی متخصص در جهت رشد فناوری و حرکت علمی، صنعتی کشور قدم های مناسبی برداشته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رشد علوم تحقیقات و فناوری فناوری نیروی انسانی وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۴۶۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، علی سروری‌مجد قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در حاشیه جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی کردستان اظهار کرد که این دانشگاه همواره به دنبال ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی با عنوان سامانه‌های آموزشیار، پژوهشیار و حسابیار است.

وی عنوان کرد که دانشگاه آزاد اسلامی استان کردستان بحمدالله یکی از دانشگاه‌های پیشرو در مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی در کشور است و در پنج سال اخیر در تمامی عرصه‌های علمی و پژوهشی، جذب دانشجو، ارتقای کیفیت، توجه به فناوری‌های نوین و درآمد‌های غیرشهریه‌ای شیب صعودی را طی کرده است.

ادامه صحبت‌‌های سروری‌مجد را در ویدئوی زیر ببینید.

دانلود فیلم اصلی کد ویدیو

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۳ محصول فناورانه رونمایی شد
  • هیئت علمی و پژوهشی ارتش به قطب جنوب اعزام می‌شود
  • اعزام هیئت علمی ـ پژوهشی نیروی دریایی ارتش به قطب جنوب
  • مجلات مطالعات اسلامی وپژوهش‌نامه تبلیغ و ارتباطات دینی رونمایی شد
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • المپیاد ورزشی فناورانه در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار می شود
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • بررسی راه‌های گسترش همکاری دانشگاه شریف با دانشگاه‌های عراق
  • کلنگ‌زنی و افتتاح ۴ طرح بزرگ کشاورزی و دامپروری در چهارمحال و بختیاری
  • فیلم| ساماندهی عرصه‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه آزاد