Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت علمی دانشگاه مالک اشتر گفت: در شورای عالی امنیت ملی با همکاری نیروهای مسلح در حال تدوین منشور امنیت ملی در فضای مجازی هستیم.

به گزارش ایسنا، رضا ولوی در نشست تخصصی بایسته های حکمرانی در فضای مجازی از منظر مقام معظم رهبری، گفت: فضای مجازی امروز همه ابعاد زندگی بشر را تحت تاثیر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: فناوری اطلاعات یک تحول بنیادین را در همه ابعاد زندگی بشر ایجاد کرد و ما در ابتدای این تحول هستیم. فضای مجازی تعریف حاکمیت و حکمرانی را هم تحت تاثیر قرار داده است. در چنین وضعیتی بازنویسی وظیفه حاکمیت از اهمیت زیادی برخوردار شده است.
عضو هیئت علمی دانشگاه مالک اشتر ادامه داد: آمریکا فضای اینترنت را به وجود آورد و به این ترتیب چالش‌های جدی را بین کشورهای جهان رقم زد که در ابعاد داخلی و همکاری های بین المللی اهمیت پیدا کرد.
ولوی ادامه داد: در سال ۲۰۱۴ پیرامون ۵ مفهوم در سطح جهان توافق شد که عبارتند از یکسان بودن مدیریت فضای مجازی، مبارزه با فضای سایبری، احترام به قوانین کشورها، حکمرانی با سایر کشورها، عدم مداخله در امور داخلی و اصل برابری.
وی ادامه داد: در حالی که در صنعت مخابرات توافق بین المللی وجود دارد اما در حوزه اینترنت به دلیل سلطه آمریکا بر کشورها چنین توافقی وجود ندارد.
عضو هیئت علمی دانشگاه مالک اشتر با بیان اینکه اینترنت در ایجاد فضای مجازی تاثیر بسزایی داشته است، گفت: موضوع رگولاتوری و تنظیم قوانین در فضای مجازی از خود توسعه تکنولوژی، عقب افتاده است و پدیده‌های جدید در این فضا همچنان تنظیم قوانین را عقب‌تر می‌اندازد. فضای مجازی بر مشروعیت، نفوذ و مداخله در حاکمیت و ملتها تاثیرگذار بوده است. حضور فعال و مبتکرانه جمهوری اسلامی ایران در همکاری های بین المللی در فضای مجازی اهمیت زیادی از جهت حفظ حقوق کشورمان دارند. حق برابری، استقلال و دفاع از خود در فضای سایبری از مهمترین حقوقی است که باید در فضای مجازی به آن توجه جدی داشته باشیم.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فضای مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۷۸۲۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد

مصاحبه خبرنگار ایسکانیوز استانی با حسن محمدی عضو هیئت علمی معارف اسلامی دانشگاه آزاد ارومیه در سالروز گرامیداشت شهید مرتضی مطهری و روز معلم.

حسن محمدی دارای مدرک دکترای تاریخ اسلام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد ارومیه از سال ۱۳۹۴ تا کنون و مدیر گروه معارف اسلامی از تاثیرات یک استاد در جامعه اینگونه سخن گفت: یک استاد موفق باید بتواند در دانشجوی خود و در جامعه تاثیر مثبتی ایجاد کند و ما این تاثیر مثبت را عملا در جامعه بتوانیم مشاهده کنیم، هم در اخلاق و هم در رفتار دانشجو تغییر ایجاد کند. به نظر من استاد در جامعه باید الگو باشد و دیگران از او سرمشق بگیرند و اگر این جایگاه را داشته باشد آن جامعه میتواند به جامعه ای موفق تبدیل شود که استاد در آن در جایگاه واقعی خود قرار گرفته.


وی درباره معیار های یک استاد خوب گفت: یکی از معیارهای یک استاد خوب در وهله اول اخلاق اوست و تا زمانی که استاد ما یک استاد اخلاق مدار نباشد و مهربانی و عطوفت را در درس خود نگنجاند تاثیری بر دانشجو نخواهد گذاشت، پس اولین معیار برای یک استاد از نظر بنده اخلاق استاد و منش و روش برخورد وی است و دومین معیار استاد علم اوست که باید دارای علم به روز نافع و موثر برای دانشجویان باشد، ینی علمی به دانشجویان ارائه دهد که به درد زندگی امروزی آن ها بخورد و بتوانند مشکلی از مشکلات آنها را حل بکنند و این ها اساسی ترین معیار ها برای یک استاد است.

وی درباره انتظاراتش از دانشگاه گفت: در اخر من درخواستم از دانشگاه ازاد جایگاه استاد هست هم از نظر اجتماعی هم از نظر اقتصادی و اینکه نظم و انظباط در دانشگاه حاکم باشد و هر چیزی سر جای خودش باشد.


محمدی در پایان گفت: ما اساتید انتظار خیلی زیادی از دانشجویان نداریم، اینکه دانشجویان ما ارزش و جایگاه استاد را حفظ کنند، هم در برخورد و اخلاق و منش و هم اینکه علمی که از استاد می‌آموزند را بتوانند در زندگی خود به کار بگیرند و موفق شوند انتظارات ما براورده می‌شود و من احساس میکنم که مقام و جایگاه یک معلم نسبت به زمان های گذشته پایین‌تر آمده و همینکه انتظار داریم جامعه ارزش و جایگاه استاد و معلم را حفظ کند و معلمین در بالاترین درجه جامعه قرار بگیرند.

خبرنگار : ثنا عسگری انتهای خبر/ کد خبر: 1229142

دیگر خبرها

  • تشکیل ۱۳ پرونده قضایی برای مروجین اکاذیب در فضای مجازی کرمان
  • صداوسیما مکلف به رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر شد
  • رسیدگی به تخلفات در نمایش‌خانگی به ساترا واگذار شد
  • تاثیر اساتید در جامعه باید مثبت و مشهود باشد
  • ابلاغ دستورالعمل رسیدگی به تخلفات رسانه‌های فراگیر
  • حکمرانی داده‌ها در عصر اینترنت اشیاء/ پلتفرم‌ها خود را مالک داده‌ها می‌دانند
  • هلدینگ خلیج فارس اسیر فضای مجازی نمی‌شود
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • آموزش حلقه مفقوده حریم خصوصی در اینترنت/ کشورها برای محفاظت از کودکان چه کردند؟