Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@21:25:46 GMT

دانشکده علوم و معارف قرآن در دیگر کشورها تأسیس می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۹۱۵۹

دانشکده علوم و معارف قرآن در دیگر کشورها تأسیس می‌شود

به گزارش ایکنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سید محمد نقیب، رئیس دانشگاه علوم و معارف قرآن، امروز، 22 اردیبهشت‌ماه، در نشست مشترک با ابوطالب شفقت، رییس دانشگاه مالک اشتر با بیان این که در حال حاضر شش هزار دانشجو در حال فعالیت علمی و پژوهشی در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم هستند، گفت: تعداد 13 هزار دانشجو هم از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: این دانشگاه کاملاً قرآنی است و تعداد 80 عضو هیئت علمی و قریب به یک‌هزار استاد حق التدریس در این دانشگاه در حال فعالیت‌اند و فضای دانشگاه بسیار نزدیک به حوزه علمیه است و دانشجویان مؤمن و متدین در این دانشگاه تحصیل می‌کنند. سرپرست دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تعداد دانشجویان دکترای در حال تحصیل را 50 نفر بیان کرد و افزود: همچنین در مقطع کارشناسی ارشد قریب به 1800 نفر و تعداد افراد مشغول به تحصیل در مقطع کارشناسی نیز بیش از 4 هزار نفر هستند. وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با سازمان سمت در مورد تدوین متون درسی، بیان کرد: از تعداد متون‌ ارسال شده به این سازمان 10 درس مورد تأیید قرار گرفته است. نقیب ادامه داد: مجوز تأسیس دانشکده در کشورهای خارجی نیز اخذ شده و می‌توانیم این امکان را فراهم کنیم که دانشجوی خارجی جذب کنیم و در آینده این اقدام صورت خواهد گرفت. در ادامه این نشست ابوطالب شفقت، رئیس دانشگاه مالک اشتر با بیان این که دانشگاه مالک اشتر، دانشگاه مهندسی دفاعی است و هم اکنون 2500 دانشجوی کارشناسی ارشد و 600 دانشجوی دکتری در این دانشگاه در حال فعالیت علمی پژوهشی هستند، گفت: وظیفه ما پشتیبانی از واحدهای تحقیقاتی است. وی تولید شش نشریه علمی پژوهشی و کتاب‌های علمی را از دیگر فعالیت‌های دانشگاه مالک اشتر دانست و افزود: حدود 500 محقق در دانشگاه مشغول تولیدات پژوهشی هستند. رئیس دانشگاه مالک اشتر با اشاره به این که جامعه دانشگاهی به علت ناآشنایی، عدم درک یا ثقیل بودن و آموزش ندیدن به فضای قرآنی ورود نمی‌کنند و یا کمتر ورود دارند، ادامه داد: اگر بتوانیم اساتید را به سمت موضوعات قرآنی سوق دهیم بسیاری از آسیب‌های موجود برطرف خواهند شد و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در این زمینه می‌تواند یاری‌گر ما باشد. وی تدوین و تولید مجلات مشترک علمی پژوهشی در عرصه‌های قرآنی، تشکیل انجمن قرآنی با حضور اساتید دو دانشگاه، تقویت فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه و تشکیل کمیته مشترک بین دو دانشگاه در گام دوم انقلاب را از فعالیت‌هایی دانست که می‌شود انجام داد. همچنین حجت‌الاسلام حسین تاج‌آبادی، عضو هيئت علمی دانشگاه صنعتی مالك اشتر نیز با اشاره به راه‌اندازی مرکز مطالعات علم و دین در دانشگاه مالک اشتر، اظهار کرد: می‌توانیم در این مرکز از اندیشه‌های دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم استفاده کنیم و همچنین نیازهای علمی دانشگاه را در زمینه‌های مورد نیاز تأمین کنیم. وی تبادل اساتید در عرصه‌های علمی پژوهشی به ویژه در موضوعات قرآنی را بسیار ضروری دانست و افزود: می‌توانیم از این اساتید در برگزاری کرسی‌های نظریه‌پردازی نیز بهره‌مند شویم. در پایان این نشست مقرر شد، تفاهم نامه‌ای بین دو دانشگاه در زمینه‌های مختلف علمی پژوهشی تنظیم و به امضای طرفین برسد. انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: قرآن ایکنا نقیب علوم و معارف قرآن شفقت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۹۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات

به گزارش همشهری‌آنلاین، فاطمه یزدیان گفت: شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران نیز مانند شوراهای راهبردی سایر دانشکده‌های تازه تاسیس که با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی مرتبط با موضوع هر دانشکده شکل گرفته‌اند، در حال شکل‌گیری است.

وی افزود: دانشگاه تهران در راستای سیاست‌های دولت مردمی برای اعمال سیاست‌های حمایتی جهت استحکام و ترفیع نهاد خانواده، برنامه جامعی را در این خصوص با محوریت دانشکده علوم خانواده طراحی و به اجرا در آورده است که از آن جمله می‌توان به ساخت و بهره‌برداری مهد کودک خانواده بزرگ دانشگاه تهران، شروع عملیات احداث ۵۰۰ واحد خوابگاه دانشجویی متاهلین و همچنین تاسیس مرکز ازدواج و خانواده دانشگاه تهران اشاره کرد.

واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی

رییس دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران با بیان اینکه شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری است، ادامه داد: مدیریت دانشکده برای شکل‌گیری قوی دانشکده علوم خانواده، با پیشنهاد صدور احکامی برای شخصیت‌های حقیقی و حقوقی به استقبال تشکیل این شورا رفته است و حضور شخصیت‌هایی نظیر جمیله سادات علم‌الهدی و دیگر چهره‌ها و اساتید در این شورا را مایه تقویت دانشکده در راستای برنامه‌های جامع خانواده محوری دانشگاه می ‌داند.

جمیله علم الهدی به علت مشغله علمی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی را نپذیرفت

یزدیان خاطرنشان کرد: پیشنهاد و مطالعات مفصل مربوط به تأسیس دانشکده علوم خانواده توسط جمعی از اساتید مبرز حوزه خانواده و تعلیم و تربیت از جمله دکتر علم‌الهدی که استاد تمام فلسفه تعلیم و تربیت هستند، مطرح و دنبال شد. با توجه به اشراف این اساتید روی موضوع، از وی خواسته شد که در راه‌اندازی و فرایند جذب و همچنین شورای راهبردی دانشکده نیز کمک کند.

وی افزود: این درخواست با دکتر علم‌الهدی نیز مطرح و از وی خواسته شد که در شورای راهبردی و هیات جذب دانشکده علوم خانواده حضور داشته باشند که اعلام کرد به علت مشغله علمی، امکان وقت گذاشتن برای این کار را نداشته و این پیشنهاد را نپذیرفت.

دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران روز چهارشنبه (۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) با حضور انسیه خزعلی معاون امور زنان و خانواده رییس‌جمهور افتتاح شد. این نخستین دانشکده علوم خانواده در ایران است. دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران روز جمعه ۱۴ اردیبهشت به دنبال برخی حاشیه سازی ها نسبت به انتخاب برخی اعضای شورای راهبردی این دانشکده با انتشار توضیحاتی تاکید کرد: دانشکده علوم خانواده با هدف تامین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است.

کد خبر 849367 منبع: ایرنا برچسب‌ها دانشگاه تهران خبر ویژه جمیله علم الهدی

دیگر خبرها

  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • جمیله علم‌الهدی عضویت در هیات جذب دانشکده علوم خانواده را نپذیرفت + جزئیات
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • علم الهدی پیشنهاد عضویت در شورای راهبردی دانشگاه تهران را رد کرد
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است