Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-07@07:03:28 GMT

دانشکده علوم و معارف قرآن در خارج از کشور تأسیس می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۷۳۸۰۵۰

دانشکده علوم و معارف قرآن در خارج از کشور تأسیس می‌شود

به گزارش ایکنا؛ به نقل از ایحاء، نشست مشترک ابوطالب شفقت، رئیس دانشگاه مالک‌اشتر و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمد نقیب، سرپرست دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم و معاونان دانشگاه برگزار شد.   در این نشست حجت‌الاسلام والمسلمین نقیب با بیان اینکه در حال حاضر شش هزار دانشجو در دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم مشغول فعالیت علمی و پژوهشی هستند، گفت: تعداد ۱۳ هزار دانشجو هم از این دانشگاه فارغ التحصیل شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  وی افزود: این دانشگاه کاملا قرآنی است و تعداد ۸۰ عضو هیئت علمی و قریب به یک‌هزار استاد حق التدریس در این دانشگاه در حال فعالیت هستند و فضای دانشگاه بسیار نزدیک به حوزه علمیه است و دانشجویان مؤمن و متدین در این دانشگاه تحصیل می‌کنند.
سرپرست دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم تعداد دانشجویان دکترای در حال تحصیل را ۵۰ نفر، کارشناسی ارشد را قریب به هزار و 800 نفر و تعداد افراد مشغول به تحصیل در مقطع کارشناسی را بیش از چهار هزار نفر بیان کرد.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه‌ای با سازمان سمت در مورد تدوین متون درسی، بیان کرد: از تعداد متون‌های ارسال شده به این سازمان ۱۰ درس مورد تأیید قرار گرفته است. مجوز تأسیس دانشکده در کشور‌های خارجی نیز اخذ شده و می‌توانیم این امکان را فراهم کنیم که دانشجوی خارجی جذب کنیم؛ این اقدام در آینده انجام می‌شود.
در ادامه نشست شفقت، رئیس دانشگاه مالک‌اشتر با بیان اینکه این دانشگاه، دانشگاهی مهندسی دفاعی است و هم اکنون دو هزار و 500 دانشجوی کارشناسی ارشد و ۶۰۰ دانشجوی دکتری در این دانشگاه در حال فعالیت علمی پژوهشی هستند، گفت: وظیفه ما پشتیبانی از واحد‌های تحقیقاتی است.
وی تولید شش نشریه علمی پژوهشی و کتاب‌های بسیار علمی را از دیگر فعالیت‌های دانشگاه مالک اشتر دانست و افزود: حدود ۵۰۰ محقق در دانشگاه مشغول تولیدات پژوهشی هستند.
رئیس دانشگاه مالک‌اشتر با اشاره به این که جامعه دانشگاهی به علت ناآشنایی، عدم درک یا ثقیل بودن و آموزش ندیدن به فضای قرآنی ورود نمی‌کنند و یا کمتر ورود دارند، ادامه داد: اگر بتوانیم اساتید را به سمت موضوعات قرآنی سوق دهیم بسیاری از آسیب‌های موجود برطرف می‌شوند و دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم در این زمینه می‌تواند یاری‌گر ما باشد.   وی تدوین و تولید مجلات مشترک علمی پژوهشی در عرصه‌های قرآنی، تشکیل انجمن قرآنی با حضور اساتید دو دانشگاه، تقویت فعالیت‌های قرآنی در دانشگاه و تشکیل کمیته مشترک بین دو دانشگاه در گام دوم انقلاب را از فعالیت‌هایی دانست که می‌توان انجام داد.
در بخش پایانی این نشست حجت‌الاسلام حسین تاج‌آبادی، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر نیز با اشاره به راه‌اندازی مرکز مطالعات علم و دین در دانشگاه مالک اشتر، اظهار کرد: می‌توانیم در این مرکز از اندیشه‌های دانشگاه علوم و معارف قرآن کریم استفاده کنیم و همچنین نیاز‌های علمی دانشگاه را در زمینه‌های مورد نیاز تأمین کنیم.
وی تبادل اساتید در عرصه‌های علمی پژوهشی به ویژه در موضوعات قرآنی را بسیار ضروری دانست و افزود: می‌توانیم از این اساتید در برگزاری کرسی‌های نظریه پردازی نیز بهره‌مند شویم.
در پایان این نشست مقرر شد، تفاهم نامه‌ای بین دو دانشگاه در زمینه‌های مختلف علمی پژوهشی تنظیم و به امضای طرفین برسد.   انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا دانشگاه دانشگاه علوم و معارف قرآن دانشگاه مالک اشتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۷۳۸۰۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر

محمود احمدی نژاد رئیس دولت های نهم و دهم، به منظور شرکت در یک نشست علمی و تخصصی پیرامون « ارزش های مشترک در محیط زیست جهانی» امروز عازم بوداپست پایتخت مجارستان شد.

این سفر در پاسخ به دعوت رسمی گرگلی دلی رئیس «دانشگاه ملی لودوویکای» مجارستان انجام شده است.

این نشست علمی از ۱۷ الی ۲۱ اردیبهشت در بوداپست برگزار می شود و طی آن، احمدی نژاد به عنوان میهمان ویژه در باره اهمیت و ضرورت مقابله با تهدیدها و آسیب های وارده به محیط زیست سخنرانی می کند.

دانشگاه ملی لودوویکای بوداپست، فعالیت آموزشی خود را به طور متمرکز در حوزه خدمات عمومی و مدیریت دولتی به انجام می رساند و ریاست آن توسط رئیس جمهور مجارستان منصوب می شود.

دیگر خبرها

  • مُلک و مِلک مولود مانای معلم است
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • تقدیر از ۱۵۰ فعال قرآنی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • جمیله علم‌الهدی پست جنجالی را به دلیل مشغله علمی رد کرد
  • دیدگاه‌های متعدد در اسلامی‌سازی علوم انسانی بررسی شد
  • اسلامی‌سازی علوم انسانی امری ضروری است
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران