Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، امیر سرتیپ حاتمی با حضور در جمع دانشجویان دانشگاه صنعتی مالک اشتر وزارت دفاع که با حضور رئیس دانشگاه، اعضای هیئت علمی، جمعی از اساتید و مدیران ارشد وزارت دفاع به مناسبت روز دانشجو برگزار شد،با درود به روان پاک شهداء،شهدای هسته ای، امام شهیدان و بویژه ۳ شهید عرصه علم که منشأ حرکات عمیق در جامعه اسلامی شدند، اظهار داشت: شهداء در زمان حیات و حتی پس از حیات، منشأ برکات و خیر عظیم شدند و برگردن ما حق ویژه ای دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 امیر حاتمی علم آموزی، آزادی خواهی و از همه مهم تر عدالتخواهی را  از مولفه های اساسی دانشجویان عنوان کرد و افزود: عدالتخواهی دانشجویان همچون دانشجویان سال 1332 باید در تراز انقلاب اسلامی بوده و امروز نیز دانشجویان در راه مبارزه با ظلم و سلطه گری، شجاعانه از آرمان های انقلاب اسلامی دفاع کنند.

وزیر دفاع با تبیین مفهوم «عدالتخواهی» به عنوان یک مولفه اساسی دانشجوی انقلابی،خاطرنشان ساخت:‌ دانشجویان در کنار علم آموزی و شکافتن مرزهای دانش ، فرماندهان و افسران جنگ نرمی هستند که در عصر حاضر بیش از هر دوره ای باید آگاه تر و هوشیارتر در راه مبارزه با استکبار، مفهوم عدالتخواهی را در محیط بین الملل مطالبه کنند.

امیر حاتمی با بیان اینکه دنیا امروز شاهد حمایت سردمداران نظام سلطه از حکومت های ظالم است، تأکید کرد: دانشجویان می بایست با حساسیت در موضوعات و پدیده‌هاى سیاسى دنیا و منطقه از خود بپرسند چرا امروز صدها و هزاران نفر از کودکان و مردم بی گناه و مظلوم در عراق، سوریه، فلسطین، لبنان و یمن کشته می شوند؟

وی در همین زمینه اضافه کرد: همانگونه که دانشجویان در دوران طاغوت با خون خود عدالتخواهی را در معنای وسیع تر پیگیری و اجرائی کردند، امروز نیز دانشجویان باید در برابر نظام سلطه و تحولات منطقه ای ،انقلابی،‌پویا و آگاهانه به دنبال تحقق عدالت در عرصه بین الملل باشند.

وزیر دفاع در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت دانشگاه صنعتی مالک اشتر به عنوان یک مرکز علمی مکمل در صنایع دفاع تصریح کرد:‌این دانشگاه با هدف اجرای پروژه‌های تحقیقاتی خاص ملی،آموزش و تربیت کارشناسان و کادر ویژه مورد نیاز صنایع و مراکز تحقیقاتی دفاعی کشور نقش خطیری در حفظ و ارتقاء قدرت بازدارندگی کشور دارد.

امیر حاتمی یکی از عوامل مهم ارتقاء توان دفاعی کشور را وجود ارزشمند سرمایه های انسانی دانشگاه صنعتی مالک اشتر عنوان کرد و افزود:‌ جذب و معرفی صدها نفر از فارغ التحصیلان انقلابی، مکتبی و ولائی این دانشگاه به بدنه  صنعت دفاعی کشور، دستاورد های بیشماری را به همراه داشته که با تکیه بر ظرفیت های علمی- بومی تحقق یافته است.

وی با بیان اینکه دانشگاه صنعتی مالک اشتر به خوبی توانسته تکلیف‌مداری را در اجرای مأموریت های واگذار شده عملیاتی کند،افزود: برابر ارزیابی‌های وزارت علوم، دانشگاه صنعتی مالک اشتر توانسته رتبه بالایی را در سطح کشور به دست بیاورد و این دانشگاه از بهترین مراکز علمی و دانشگاهی کشور از حیث تحقیقاتی، ‌تعامل، همکاری و پیشتازی در علم بوده و توانسته همکاری خوبی با سایر وزارتخانه ها داشته باشد.

وزیر دفاع با اشاره به تلاش دشمنان در جهت تضعیف نظام و ایجاد حس یأس و ناامیدی در مردم گفت:‌ بحمدا... با رهنمود های  فرمانده معظم کل قوا و تکیه بر ظرفیت های انسانی و دانشمندان متعهد و متخصص برآمده از دانشگاه های کشور بویژه دانشگاه صنعتی مالک اشتر توانسته ایم قدرت دفاعی در عرصه های گوناگون را به نحو شایسته و متناسب با نیازهای کشور ارتقاء دهیم.

گفتنی است در پایان این مراسم از دانشجویان نمونه در عرصه های علمی و فرهنگی تقدیر به عمل آمد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۹۲۸۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، امیر سرتیپ «محمدحسین دادرس» جانشین فرمانده کل ارتش، با حضور در آیین افتتاحیه بیست و ششمین دوره هیئت معارف جنگ شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که در پادگان «دژ» شهر خرمشهر برگزار شد، ضمن ابراز مسرت از حضور دانشجویان دانشگاه‌های افسری در این دوره هیئت معارف جنگ، اظهار داشت: همان‌طور که امام خمینی (ره) فرمودند «دوران هشت سال دفاع مقدس، دانشگاه انسان‌سازی بود»؛ بدین معنا که تمامی آحاد جامعه، با هر رنگ و جنسیتی، از هر قومیت و گویشی، برای پاسداری از آب و خاک میهن اسلامی خود به پا خاسته و با وجود تمام تفاوت‌های رفتاری و زیستی، از انقلاب و نظام اسلامی دفاع کردند.

امیر سرتیپ دادرس افزود: تبدیل شدن به انسان‌هایی وارسته و متعالی برای حراست از آب و خاک کشور و عبور از کسوت‌ها و تعلقات دنیوی و دست یافتن به صفات و نشانه‌های الهی بر روی زمین، رسیدن به تجرد معنوی که افراد را به اصل خود نزدیک‌تر کرده تا به پاسداشت ارزش‌ها و هنجار‌های ناب انقلاب اسلامی پرداخته و از این رهگذر بتوان در مقابل هر دشمنی از شرق تا غرب عالم ایستادگی کرد، همان مراد و منظوری است که امام خمینی (ره) از دانشگاه بودن جنگ و دوران هشت سال دفاع مقدس مد نظر داشتند.

جانشین فرمانده کل ارتش با تأکید بر همزمانی شناخت گذشته برای نیل به موفقیت در آینده، عنوان کرد: همکاری و تعامل میان تمام افراد دست‌اندرکار و نیز ایستادگی به پای ارزش‌ها و اصول بنیادین نظام اسلامی، با وجود انواع هجمه‌های فرهنگی، سیاسی و اقتصادی، یک اصل است که می‌تواند نظام مقدس جمهوری اسلامی را در مقابل هرگونه توطئه، تحمیل یا تغییر ارزش‌های غیرمرتبط با اسلام ناب محمدی رهایی بخشد.

وی حضور مؤثر در فضای مجازی را برای انتقال ارزش‌های دفاع مقدس و تقویت بنیه‌های انقلابی ضروری دانست و گفت: با حضور در عرصه فضای مجازی می‌توان ضمن برخورداری از آخرین اطلاعات، در راه دفاع و حفاظت از ارزش‌های والای هشت سال دفاع مقدس نیز کوشش کرد تا بدین ترتیب بتوان با تقویت اعتقادات و تکیه بر ارزش‌هایی که در دوران جنگ تحمیلی، سبب برتری ما بر دشمنان شده‌اند، برای روز‌ها و حوادث آتی نیز آمادگی و بصیرت خود را حفظ کنیم.

امیر دادرس در پایان خاطرنشان کرد: آنچه که امروز در دستان نظام اسلامی وجود دارد، هم رده با آخرین دستاورد‌های فنی- مهندسی کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی بوده و لازم است تا این برتری در حوزه جنگ سخت را با بهره‌گیری از مهارت‌های نیرو‌های انسانی و قدرت نرم جوانان کشور، به موفقیت دوچندان بدل کرد.

این مراسم با حضور جمعی از فرماندهان نیرو‌های چهارگانه ارتش، مسئولان لشکری و کشوری استان خوزستان، اساتید مدعو و پیشکسوتان هیئت معارف جنگ، روحانیون عقیدتی سیاسی‌های ارتش و دانشجویان دانشگاه‌های افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران در پادگان دژ خرمشهر برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بروجرد آغاز به کار کرد + عکس و فیلم
  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • کمک از دانشجویان برای اثاث کشی خانه استاد/ انصراف از دانشگاه به دلیل رفتارهای زشت استاد
  • استاد مرموز در دانشگاه معروف تهران؛ ترک تحصیل دانشجویان در مقطع دکترا/ «استاد ایمیل زد و فرصت مطالعاتی را از بین برد»
  • تجهیزات دفاعی ایران هم‌سطح کشور‌های پیشگام در حوزه جنگ‌افزارسازی است
  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمام رشته‌های کارشناسی از مهر آینده
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه